search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:13
MENU CLOSE

O Μπέος υπόσχεται Παντελίδη και Πάολα στους Βολιώτες… (Video)

26.05.2014 07:09
O Μπέος υπόσχεται Παντελίδη και Πάολα στους Βολιώτες... (Video)  - Media

Πολιτιστική… επανάσταση με Πάολα, Καρρά, Παντελίδη και Ρέμο, υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που εξελέγη με 53,13%.

Πολιτιστική… επανάσταση με Πάολα, Καρρά, Παντελίδη και Ρέμο, υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που εξελέγη με 53,13%.

Στις πρώτες του δηλώσεις προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ο νέος δήμαρχος Βόλου, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του. Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».
Και ανέφερε ότι οι άνθρωποι του πολιτισμού είναι οι καλλιτέχνες που ψυχαγωγούν, όπος ο Καρράς, ο Ρέμος, η Πάολα, ο Παντελίδης, χωρίς να λυμαίνονται, όπως είπε, τα κρατικά κονδύλια.

Επίσης, ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά του αντιπάλου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια».

Ο νέος δήμαρχος Βόλου είπε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγουμένως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται», ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Βολιωτών.

Δείτε τις… καλλιτεχνικές του δηλώσεις, στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το ένατο λεπτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:10