search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Αυλαία Πανελλαδικών και για τα ΕΠΑΛ – Πρεμιέρα για την Τράπεζα Θεμάτων της Α’ Λυκείου

29.05.2014 06:24
Αυλαία Πανελλαδικών και για τα ΕΠΑΛ – Πρεμιέρα για την Τράπεζα Θεμάτων της Α’ Λυκείου - Media

Πρεμιέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα και για τους υποψηφίους που φοίτησαν σε ημερήσια και εσπερινά επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ) (ομάδα α').

Πρεμιέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα και για τους υποψηφίους που φοίτησαν σε ημερήσια και εσπερινά επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ) (ομάδα α').
 
Οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. 
 
Όπως και χθες στα γενικά λύκεια (ΓΕΛ), η εξέταση ξεκίνησε στις 08:00 και θα διαρκέσει τρεις ώρες. 
 
Επίσημη πρώτη και για το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου. Φέτος εφαρμόζεται για πρώτη φορά το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων, από την οποία θα αντληθεί το 50% των θεμάτων στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν. Η επιλογή τους γίνεται με κλήρωση από τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς κάθε σχολείου την ημέρα των εξετάσεων. 
 
Τα θέματα της Τράπεζας έχουν δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα http://exams-repo.cti.gr, η οποία είναι προσβάσιμη σε όλους και θα παραμένει ανοικτή συνεχώς. 
 
Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η Τράπεζα θα εμπλουτισθεί και με νέα θέματα για το σχολικό έτος 2014 – 2015 (όσον αφορά την Α' Λυκείου), ενώ θα αναρτηθούν και τα θέματα για τη Β΄ τάξη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25