search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Εγχείρηση καρδιάς είχε κάνει στα 15 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

29.05.2014 10:27
Εγχείρηση καρδιάς είχε κάνει στα 15 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Media

Σε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία του Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε η μητέρα του παίκτη.

 
Σε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία του Κριστιάνο Ρονάλντο ή αλλιώς μία απόφαση του ιατρικού τιμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ενδέχεται να συνέβαλε στο να γίνει ο ποδοσφαιριστής που βλέπουμε πλέον στα ευρωπαϊκά γήπεδα, προχώρησε η μητέρα του παίκτη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, έπρεπε να κάνει εγχείρηση καρδιάς στην ηλικία των 15 χρόνων, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ταχυκαρδία!
 
«Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ, με προειδοποίησαν για το πρόβλημα και υπέγραψα τα έγγραφα που ενέκριναν τη θεραπεία του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ήταν στο χειρουργείο από το πρωί έως το απόγευμα. Ανησύχησα επειδή υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.
 
Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Τρόμαξα πολύ, αλλά δεν αποκλείεται η επέμβαση να τον βοήθησε να γίνει ακόμα πιο γρήγορος, αφού τότε η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μητέρας του Κριστιάνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:27