search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53
MENU CLOSE

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

29.05.2014 10:36
ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Media

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας ότι ο Μάιος θα μας αφήσει με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας ότι ο Μάιος θα μας αφήσει με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.
 
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Πέμπτης και θα πλήξει αρχικά την δυτική και αργότερα τη βόρεια Ελλάδα, τα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
 
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:
 
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης (29-05-2014) στο Ιόνιο, τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
 
2. Την Παρασκευή (30-05-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που και πάλι θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ.
 
3. Το Σάββατο (31-05-2014) παρά την εξασθένηση των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές δεν αποκλείεται κατά διαστήματα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν το πρωί στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να συνεχιστούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:52