search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Ανεξάρτητος ο Βασίλης Καπερνάρος

29.05.2014 13:33
Ανεξάρτητος ο Βασίλης Καπερνάρος - Media

Μια ακόμη απώλεια μετρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς ο Βασίλης Καπερνάρος με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μια ακόμη απώλεια μετρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς ο Βασίλης Καπερνάρος με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ.Μεϊμαράκη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Συνολικά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετρούν 14 πλέον βουλευτές από 20 που εξελέγησαν.

Ο Β. Καπερνάρος σε συνεντεύξεις που έδωσε τις προηγούμενες μέρες είχε αφήσει αιχμές ότι δεν δέχθηκε στήριξη για την υποψηφιότητα του στο δήμο της Αθήνας.
 
Πάντως ο ίδιος παρέστη κανονικά σήμερα στη συνεδρίαση της ΚΟ και παρουσίασε όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι του- δημοσιεύματα από το διαδίκτυο που πιστοποιούν το γεγονός.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αφορούσαν στην κοινή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου με τον  Βύρωνα Πολύδωρα σε παρουσίαση βιβλίου, επισημαίνοντας ότι ο δεύτερος είχε εκφράσει την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη.

Τόνισε δε, ότι κανείς από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν φρόντισε να εμφανιστεί σε διάφορες προεκλογικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε.

Πάντως, έπειτα από σχετική ερώτηση συναδέλφων του, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Β. Καπερνάρος τον Ιανουάριο είχε συνυπογράψει την περιβόητη επιστολή των 7 που αμφισβητούσε ανοιχτά το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου.

Μεταξύ των υπόλοιπων που είχαν συνυπογράψει ήταν ο Γιώργος Νταβρής που είχε διαγραφεί λίγες μέρες αργότερα, ο Κώστας Γιοβανόπουλος και η Χρυσούλα Γιαταγάνα που επίσης λίγους μήνες μετά ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ χρεώνουν προσωπικές στρατηγικές στον Β. Καπερνάρο, ενώ αφήνουν υπόνοιες ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους βουλευτές που αποχώρησαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:01