search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:07
MENU CLOSE

Το Facebook «ενοχλήθηκε» και απειλεί να κατεβάσει τη σελίδα μας

30.05.2014 14:02
Το Facebook «ενοχλήθηκε» και απειλεί να κατεβάσει τη σελίδα μας - Media

Την κόντρα μεταξύ της κόρης της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ και των social media, facebook και instagram, για την πολιτική απαγόρευσης των γυμνών φωτογραφιών «πλήρωσε» το www.topontiki.gr καθώς διαγράφηκε από τη σελίδα μας στο facebook το σχετικό θέμα.

Την κόντρα μεταξύ της κόρης της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ και των social media, facebook και instagram, για την πολιτική απαγόρευσης των γυμνών φωτογραφιών «πλήρωσε» το www.topontiki.gr καθώς διαγράφηκε από τη σελίδα μας στο facebook το σχετικό θέμα.


To facebook προχώρησε σε αυτή την κίνηση εναρμονιζόμενο με τις πολιτικές περί γυμνού του instagram, το οποίο εξαγόρασε πρόσφατα, πληρώνοντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Τη διαγραφή συνόδευε απειλή περί οριστικής διαγραφής της σελίδας σε περίπτωση που επιμείνουμε να αναρτούμε αντίστοιχα θέματα.


 
Θυμίζουμε ότι η 22χρονη Σκάουτ θέλησε να πολεμήσει με τα δικά της «όπλα» την απαγόρευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών και σε ένδειξη διαμαρτυρίας βγήκε για ψώνια χωρίς μπλούζα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια ανήρτησε τις σχετικές φωτογραφίες της στο twitter γράφοντας «Είναι νόμιμο στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι και στο Instagram».
 
Το επίμαχο θέμα μπορείτε να το διαβάσετε αναζητώντας το με τον τίτλο «Η κόρη της Ντέμι Μουρ πήγε για ψώνια γυμνή (Photos)» στα δημοφιλή της ημέρας, εβδομάδας και μήνα διότι οι αναγνώστες το τίμησαν δεόντως…

Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν θεωρούμε ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν δούμε το στήθος της νεαρής Μουρ ή όποιας άλλης κορασίδας, αλλά σε ένα facebook που υπάρχει πλήθος σελίδων οι οποίες προσβάλουν ανθρώπινα δικαιώματα, θρησκευτικές πεποιθήσεις, δικαιώματα ζώων και προβάλουν από εκτελέσεις κρατουμένων μέχρι σεμινάρια για το πώς να δείρεις τη γυναίκα σου, είναι τουλάχιστον υποκριτικό οι υπεύθυνοι να εξαντλούν την αυστηρότητά τους σε τέτοια θέματα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03