08/07/2020 04:30:48

Δεν έχει «ακούσει» τίποτα για υπουργείο ο Λοβέρδος

Δεν έχει «ακούσει» τίποτα για υπουργείο ο Λοβέρδος - Media
 
«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα» είναι εν πολλοίς η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει υπουργικά καθήκοντα στον επερχόμενο ανασχηματισμό.
 
«Δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα, ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση. Και δεν θα μπορούσα να συζητήσω, στο μέτρο τού ότι δεν έχω δει κάποιο κείμενο για τη νέα αυτή κυβερνητική συμφωνία. Αν είναι ένα φλύαρο κείμενο, δεν με αφορά. Αν είναι ένα κείμενο στοχοθετημένων πολιτικών, βεβαίως και με αφορά» είπε.

Για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Είχαμε πει ότι τις ημέρες μετά από τις εκλογές θα βρούμε έναν τρόπο μόνιμης συνεργασίας κατά τον Κανονισμό της Βουλής. Όπως κάναμε στην Ελιά, θα μεταφέρουμε αυτό το πρότυπο στη Βουλή, όπου βέβαια έχουμε την ιδιαιτερότητα οι υπόλοιπες κινήσεις που συμμετέχουν στην Ελιά να μην έχουν βουλευτές και έτσι μας περιορίζει στη χρήση του όρου «Ελιά» αλλά μπορούμε πχ να πάμε σε μία λύση ΠΑΣΟΚ- Ανεξαρτήτων»
 
Κα τα τον ίδιο η εκλογική επιρροή της Κεντροαριστεράς μπορεί να φτάσει το 15% και πρόσθεσε: «Η χώρα έχει μπροστά της πάρα πολύ μεγάλα καθήκοντα και θα το δει αυτό κανείς αν συνεκτιμήσει ότι τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ο λαός, με τη δική του εντολή, την ανήγαγε σε κυρίαρχη δύναμη. Άρα, χωρίς ηγεμονισμούς, θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, διότι διευκολύνεται και από την περίσταση από ορισμένους παράγοντες. Υπάρχουν προσωπικότητες στον χώρο που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί, υπάρχει το Ποτάμι που επέλεξε να συνεργαστεί με την ευρωομάδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος και υπάρχει και η ΔΗΜΑΡ, η οποία περνά μία οδυνηρή κρίση...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.