search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Μπρούκλιν: Νεκρό 6χρονο αγοράκι από μαχαιριές αγνώστου

02.06.2014 06:29
Τραγωδία στο Μπρούκλιν: Νεκρό 6χρονο αγοράκι από μαχαιριές αγνώστου - Media

Άγνωστος δράστης μαχαίρωσε για αδιευκρίνιστους λόγους ένα εξάχρονο αγοράκι και ένα επτάχρονο κοριτσάκι, το βράδυ της Κυριακής στο Μπρούκλιν.

Άγνωστος δράστης μαχαίρωσε για αδιευκρίνιστους λόγους ένα εξάχρονο αγοράκι και ένα επτάχρονο κοριτσάκι, το βράδυ της Κυριακής στο Μπρούκλιν.
 
Η εφτάχρονη Mikayla Capers νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο εξάχρονος φίλος της κατέληξε στα τραύματα του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το ένα από τα θύματα βρέθηκε έξω από ένα κτίριο σε λεωφόρο της ανατολικής Νέας Υόρκης, και το άλλο παιδί βρέθηκε εντός του κτιρίου.
 
Συγγενής του εξάχρονου παιδιού που ονομαζόταν Prince Joshua Avitto, ανέφερε ότι τα δύο παιδιά ήταν φίλοι.
 
Άγνωστα παραμένουν ως αυτήν την ώρα η ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη.
 
Όπως δημοσιεύει η N.Y. Daily News, τα δύο ανήλικα παιδάκια βρίσκονταν μέσα σε ένα κτίριο περιμένοντας να αγοράσουν παγωτά, όταν δέχθηκαν την επίθεση.
 
Ο δράστης είναι περίπου 30 ετών όπως ανέφεραν οι αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Μετά την επίθεση, η μικρή Mikayla βρήκε τη δύναμη να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα για να βγει από το κτίριο στο οποίο σημειώθηκε το φονικό. Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Brookdale University Hospital.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:16