search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Ένας Γεωργιάδης συμπρωταγωνιστής με τον Ράσελ Κρόου (Video)

03.06.2014 06:10
Ένας Γεωργιάδης συμπρωταγωνιστής με τον Ράσελ Κρόου (Video) - Media

Συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία, θα είναι ο 11χρονος Ντίλαν Γεωργιάδης, μαθητής της πέμπτης δημοτικού από τη Μελβούρνη.

 
Συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου στη νέα του ταινία, θα είναι ο 11χρονος Ντίλαν Γεωργιάδης, μαθητής της πέμπτης δημοτικού από τη Μελβούρνη.
 
Στην ταινία ο Ντίλαν υποδύεται ένα παιδί από την Τουρκία και γι’ αυτό υποχρεώθηκε να μάθει την γλώσσα της γειτονικής χώρας προκειμένου ορισμένες φράσεις να της λέει στα τουρκικά. Παράλληλα για περίπου ενάμιση μήνα αναγκάστηκε να αφήσει τα μαθήματά του, στο δημοτικό σχολείο του McKinnon, και πήγε στο Σίδνεϊ όπου έκανε γυρίσματα επί τέσσερις εβδομάδες και ακολούθως στην Κωνσταντινούπολη για άλλες δυο εβδομάδες.
 
Όσο για τον Ράσελ Κρόου ο μικρός Ντίλαν δήλωσε ότι τον βοήθησε πολύ και προσπαθούσε να τον διασκεδάσει ωστόσο, όπως ανέφερε, είναι ευτυχής που επέστρεψε στο σχολείο και στους συμμαθητές του.
 
Σημειώνεται ότι το σενάριο της ταινία αυτής με τίτλο «The Water Diviner» το έχει γράψει ο ομογενής Ανδρέα Αναστάσιος, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Andrew Knight, και τη σκηνοθετεί ο ίδιος ο Ράσελ Κρόου.
 
Η δράση του φιλμ τοποθετείται στο 1919, με κεντρικό ήρωα έναν Αυστραλό πατέρα, που ταξιδεύει στην Τουρκία, προκειμένου να βρει τους δύο γιους του, αγνοούμενους μετά τη μάχη της Καλλίπολης, το 1915.
 
Η ταινία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σκηνές και από την απόβαση των Ελλήνων στη Μικρά Ασία το 1919 και από μια επίθεση, που φέρεται να έκαναν Έλληνες σε τρένο, που μετέφερε Τούρκους στρατιώτες. Μέσα στο τραίνο αυτό ήταν και ο Κόνορ, ο ήρωας, που υποδύεται ο Κρόου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:50