search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Ινδία: Νεκρός σε τροχαίο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

03.06.2014 07:31
Ινδία: Νεκρός σε τροχαίο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - Media

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Ινδίας σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο στο Νέο Δελχί, μερικές ημέρες μετά τον διορισμό του, όπως ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση.

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Ινδίας σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο στο Νέο Δελχί, μερικές ημέρες μετά τον διορισμό του, όπως ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση.
 
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 64χρονος Γκοπινάτ Μούντε, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Νερού και Δημόσιας Υγιεινής, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, ενώ μετέβαινε στο αεροδρόμιο.
 
Διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε, από καρδιακή προσβολή.
 
Ο Μούντε είχε διοριστεί υπουργός στην κυβέρνηση του Ναρέντρα Μόντι στις 26 Μαΐου και ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του εθνικιστικού ινδουιστικού κόμματος Μπαρατίγια Τζανάτα (BJP).
 
Ήταν επίσης δεύτερος στην ιεραρχία της τοπικής κυβέρνησης στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα μεταξύ 1995 και 1999 και είχε εκλεγεί δύο φορές στην κάτω βουλή του ινδικού κοινοβουλίου το 2009 και το 2014.
 
Είχε διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του Μπαρατίγια Τζανάτα στο κοινοβούλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33