search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:07
MENU CLOSE

Οι ηγετικές βλέψεις Σαχινίδη

03.06.2014 15:28
Οι ηγετικές βλέψεις Σαχινίδη - Media

Έκοψε κάθε κουβέντα για συμμετοχή του στην κυβέρνηση ο Φίλιππος Σαχινίδης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να τηρεί στάση αναμονής στοχεύοντας σε ηγετικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ ή στην όποια Κεντροαριστερά προκύψει στην επόμενη φάση.

Έκοψε κάθε κουβέντα για συμμετοχή του στην κυβέρνηση ο Φίλιππος Σαχινίδης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να τηρεί στάση αναμονής στοχεύοντας σε ηγετικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ ή στην όποια Κεντροαριστερά προκύψει στην επόμενη φάση.
 
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, είναι η δεύτερη φορά που αρνείται να μπει σε κυβερνητικό σχήμα υπό τον Σαμαρά, αφού και πέρσι το όνομα του έπαιζε δυνατά, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε.
 
Σήμερα λοιπόν μιλώντας στον Σκάι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο η Κεντροαριστερά παρά η υπουργοποίηση του. Ο διάλογος είναι πολύ κατατοπιστικός για όσους μπορούν να αποκρυπτογραφούν τις διαθέσεις των πολιτικών ( και κυρίως του ΠΑΣΟΚ) και να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές:
 
« Θεωρώ ότι σ’ αυτή την φάση, προέχει η ανανέωση, η προγραμματική αναγέννηση, αλλά και η επανένωση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα για να μπορέσει να βρει τόσο η παράταξη όσο και η χώρα, τη θέση της στην Ευρώπη. Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια θα αφοσιωθώ στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
-Αυτό θα μου επιτρέψετε να το ερμηνεύσω ως τουλάχιστον μία θετική διάθεση στην περίπτωση που χρειαστεί να αναλάβετε την ηγεσία κάποιου Υπουργείου. Είστε θετικός ως προς αυτό.
 
– Ακριβώς το αντίθετο είπα.
 
-Γιατί; Για επαναλάβετε, γιατί δεν το κατάλαβα.
 
– Από τη στιγμή που έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανασύνταξη του χώρου μας, από τη στιγμή που πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε μία πάρα πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά, θα πρέπει να δούμε πού ο καθένας θα μπορέσει να επικεντρωθεί, έτσι ώστε να μπορεί να συνεισφέρει στο χώρο του.»
 
Πυκνώνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες σε ένα χώρο που κινδυνεύει να μείνει ένα πουκάμισο αδειανό…. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06