search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Αποχώρησε η Μίκα Ιατρίδη από τους ΑΝΕΛ

03.06.2014 15:31
Αποχώρησε η Μίκα Ιατρίδη από τους ΑΝΕΛ - Media

Στο δρόμο του… Βασίλη Καπερνάρου, φαίνεται πως βαδίζει η Μίκα Ιατρίδη. Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το κίνημα έχει  χάσει τον προσανατολισμό του.

Στο δρόμο του… Βασίλη Καπερνάρου, φαίνεται πως βαδίζει η Μίκα Ιατρίδη. Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το κίνημα έχει  χάσει τον προσανατολισμό του.

Προς:  Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»
κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως  ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια».
 
Η κυρία Ιατρίδη φέρεται να είναι έντονα ενοχλημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους χειρισμούς που έγιναν στα πολιτικά ζητήματα από την ηγεσία. Φημολογείται έντονα η επιστροφή της στη ΝΔ.

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για το θέμα, και αναμένονται οι τοποθετήσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.
 
Με… λακωνικό τρόπο σχολίασε την επσιτολή το κόμμα:

«Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους» αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:47