search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Να μη σχεδιάσει και η Μπρίτνι κανα ρουχαλάκι;

30.06.2010 23:26
Να μη σχεδιάσει και η Μπρίτνι κανα ρουχαλάκι;    - Media

Αν και είναι γνωστή για οτιδήποτε άλλο, παρά για την καλή της αισθητική, η Μπρίτνι Σπίαρς ποζάρει περιχαρής με τα ρούχα που σχεδίασε, σε συνεργασία με την εταιρία ενδυμάτων Candies.

Αν και είναι γνωστή για οτιδήποτε άλλο, παρά για την καλή της αισθητική, η Μπρίτνι Σπίαρς ποζάρει περιχαρής με τα ρούχα που σχεδίασε, σε συνεργασία με την εταιρία ενδυμάτων Candies.

Η σειρά με την υπογραφή της ποπ σταρ είναι εμπνευσμένα από τη σειρά συναυλιών «Circus», όπου φορούσε ημίψηλα καπέλα, μπολερό και λεοπάρ κορμάκια. Ευτυχώς, για τους θαυμαστές της, που ούτως ή άλλως θα αγόραζαν οτιδήποτε είχε την υπογραφή της 26χρονης, τα ρούχα δεν είναι όσο ακαλαίσθητα θα περίμενε κανείς.

«Χρησιμοποίησα πολλά τζιν και θέλω να τονίσω ότι αυτά είναι ρούχα που θα φόραγα κι εγώ. Ενέκρινα όλα τα κομμάτια ένα-ένα» είπε, σε μία προσπάθειά της να πείσει το καταναλωτικό κοινό.

Και να ήταν η μόνη άσχετη που προσπαθεί να δημιουργήσει τάσεις μόδας –και αύξηση των εσόδων της- μ’ αυτόν τον τρόπο…

Την περασμένη βδομάδα, η Μαντόνα και η κόρη της, Λούρδη, παρουσίασαν μία σειρά νεανικών ρούχων, που υπέγραψαν από κοινού, με όσους τα είδαν να υποστηρίζουν ότι ξεπερνάνε τα όρια του σέξι, ταιριάζοντας περισσότερο σε… στρίπερς.

Και η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάζει ρούχα σε συνεργασία με τον Μαρκ Τζέικομπς, αλλά τουλάχιστον σε εκείνη έχουν προσδώσει το χαρακτηρισμό της ιέρειας του στυλ, οπότε δικαιολογημένα στράφηκε προς το αγαπημένο της χόμπι.

Άλλες διάσημες κυρίες που εξαργυρώνουν τη φήμη τους, «πουλώντας» το στυλ τους, είναι η Κέιτ Μος, η Τζένιφερ Λόπεζ -με μαγαζιά ανά τον κόσμο που φέρουν το όνομά της-, η Ντάνι Μινόγκ, η Πάρις Χίλτον και η αδελφή της Νίκι, η Σιένα Μίλερ, ακόμα και η προβληματική Λίντσεϊ Λόχαν την οποία είχε προσλάβει ο οίκος Ungaro ως σύμβουλο στυλ!

Επαγγελματίες του χώρου, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους –στην κυριολεξία-, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί ο κάθε άσχετος να το παίζει σχεδιαστής, όταν οι ίδιοι έχουν σπουδάσει χρόνια και έχουν κοπιάσει μέχρι να τα καταφέρουν. «Τουλάχιστον, όποιος το κάνει», συμπληρώνει σαρκαστικά ένας σχεδιαστής, «ας είναι πρώτα καλοντυμένος ο ίδιος και μετά να λανσάρει την προσωπική του σειρά. Αν και οι περισσότεροι, οφείλουν τις καλές τους εμφανίσεις στο στυλίστα τους και όχι στο καλό τους γούστο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11