search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ με φόντο τις αποχωρήσεις

04.06.2014 06:52
Συνεδριάζει η ΚΟ των  ΑΝΕΛ με φόντο τις αποχωρήσεις - Media

Η αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα βρεθεί στο επίκεντρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία αριθμεί πλέον 13 βουλευτές, από τους συνολικά 20 που είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012.

Η αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα βρεθεί στις 10:00 στο επίκεντρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία αριθμεί πλέον 13 βουλευτές, από τους συνολικά 20 που είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012.
 
Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου Πάνου Καμμένου, καθώς η χθεσινή ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή Δωδεκανήσου αποδεικνύει ότι η εσωκομματική κρίση συντηρείται μετά και το κατώτερο του αναμενόμενου εκλογικό ποσοστό που συγκέντρωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις ευρωεκλογές. 
 
Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του κόμματος Έλενα Κουντουρά είπε ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. ήταν προγραμματισμένη ούτως ή αλλως για σήμερα το πρωί -πριν δηλαδή γνωστοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση της κ. Ιατρίδη- προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 
«Φυσικά», πρόσθεσε, «θα συζητηθούν και άλλα θέματα».
 
Η κ. Ιατρίδη ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή της με επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην οποία ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι το μήνυμα του κόμματος προς τους πολίτες «δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο». 
 
«Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους», ήταν η λακωνική φράση, με την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί.
Υπενθυμίζεται πως προ ημερών αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο βουλευτής Β΄Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος υποστηρίζοντας ότι η υποψηφιότητά του στον δήμο της Αθήνας δεν έτυχε της δέουσας στήριξης από το κόμμα. 
 
Πηγή: naftemporiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48