search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:24
MENU CLOSE

«Όποιος θέλει να φύγει, να το κάνει τώρα» διαμηνύει ο Καμμένος

04.06.2014 12:20
Ένταση με Καμμένο στο αεροδρόμιο των Χανίων - Media

Στη σκιά των αποχωρήσεων των δύο βουλευτών Βασ. Καπερνάρου και Μ. Ιατρίδη, συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 
Στη σκιά των αποχωρήσεων των δύο βουλευτών Βασ. Καπερνάρου και Μ. Ιατρίδη, συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση ο Π. Καμμένος συνέδεσε ευθέως τις αποχωρήσεις των βουλευτών του με την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές:
«Όποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα».
Ο Π. Καμμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκανε λόγο για «αποστασία» και χαρακτήρισε «ενορχηστρωμένο και σχεδιασμένο» το γεγονός των αποχωρήσεων, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της Μίκας Ιατρίδη κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας ότι δεν προσπάθησε να βοηθήσει το κόμμα και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές στην περιφέρειά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23