search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Φώφη: Δεν θα αποφασίσει για το ΠΑΣΟΚ κανείς μόνος του

06.06.2014 10:03
Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά - Media

Προσεκτική  παρέμβαση στα τεκταινόμενα του ΠΑΣΟΚ με έμμεσες αλλά προσεκτικές βολές προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο διατυπώνει η Φώφη Γεννηματά με άρθρο της στην εφημερίδα «Καρφί». 

  
Προσεκτική  παρέμβαση στα τεκταινόμενα του ΠΑΣΟΚ με έμμεσες αλλά προσεκτικές βολές προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο διατυπώνει η Φώφη Γεννηματά με άρθρο της στην εφημερίδα «Καρφί».

Η αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα φυσιογνωμίας και κατεύθυνσης και επισημαίνει ότι «πρέπει να ληφθούν αποφάσεις από το ΠΑΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ  και τη μετεξέλιξή του σε ένα σύγχρονο φορέα έκφρασης της ευρωπαϊκής σοσιαλιστικής αριστεράς  με ξεκάθαρο στίγμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη». 
 
Κατηγορώντας έμμεσα τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι αυτοσχεδιάζει επισημαίνει ότι «τα βήματα που πρέπει να γίνουν  δεν θα τα αποφασίσει κανένας μόνος του ούτε και κανένας άλλος για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ».
 
Η Φώφη επιφυλάσσει για τον εαυτό της το ρόλο της εγγυήτριας της ενότητας και ιστορικής συνέχειας του ΠΑΣΟΚ, αφού επισημαίνει : «Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε μια ανοιχτή, διαδικασία  Συνεδρίου που θα καθορίσει το μέλλον του χώρου μας, τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, τη φυσιογνωμία, το όνομα, τα σύμβολα, την αυτόνομη ή μη κάθοδο στις εκλογές, το πλαίσιο συνεργασιών και θα κάνει συμμέτοχους στον προβληματισμό και τις αποφάσεις, τα στελέχη, τη βάση του ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν στο εγχείρημα.
 
Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς που δεν μπορεί να στηριχθεί στην αναζήτηση εξιλαστήριου θύματος αλλά στη σύνθεση ιδεών, προτάσεων, λύσεων και στην επίδειξη αποφασιστικότητας και  κυρίως αποτελεσματικότητας. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να βασιστεί στο ήθος, την ειλικρίνεια, την αυτοκριτική και μια νέα συλλογικότητα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08