search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Συγγνώμη ζήτησε ο Στεφανάκης από τον πατέρα της Φαίης

06.06.2014 10:41
Συγγνώμη ζήτησε ο Στεφανάκης από τον πατέρα της Φαίης - Media

«Συγγνώμη ζητάω από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα» ανέφερε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα, Βαγγέλης Στεφανάκης κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

«Συγγνώμη ζητάω από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα» ανέφερε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα, Βαγγέλης Στεφανάκης κατά την απολογία του στο δικαστήριο. 

Η απολογία του Στεφανάκη:

«Συγγνώμη ζητάω από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα. Γνώρισα τη Φαίη μέσω Μαριαλένας η οποία δούλευε σε ένα μαγαζί στην υποδοχή. Είχαμε βγει για καφέ και μου γνώρισε τη Φαίη. Μου άρεσε και της άρεσα, κάναμε σχέση. Μετά από ένα διάστημα η Μαριαλένα μου είπε να βγούμε. Είχε χωρίσει και ήθελε να βγει. Πήγαμε σε ένα μαγαζί στη Νέα Μάκρη. Είχα διακρίνει μια διαχυτικότητα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε η Φαίη να πάει σε μια φίλη της. Μείναμε οι δυο μας. Μου έλεγε κάτι περίεργα. Πάμε να φύγουμε και μου λέει οδήγησε εσύ γιατί  έχω πιει και είμαι χάλια. Παίρνω το αμάξι, τη πάω σπίτι και τότε είπε στη Φαίη περίμενε λίγο να με  πάει πάνω ο Βαγγέλης γιατί είμαι χάλια. Την ανέβασα πάνω, έπεσε πάνω μου, με φίλησε, ήμουν και εγώ λίγο μεθυσμένος.
 
Την άλλη μέρα της λέω μη με εκθέσεις. Μου λέει χαλάρωσε, έλα να βγούμε να τα πούμε. Βρεθήκαμε. Της είπα ότι είμαι καλά με τη Φαίη και να μη με εκθέσει. Μετά όμως άρχισαν τα προβλήματα. Η Μαριαλένα μου έλεγε συνεχώς για τη Φαίη ότι πάει με παντρεμένους. Είπα στη Φαίη να χωρίσουμε, της είπα δε κάνω για σένα είμαι μαλάκας. Της είπα ότι μου την έπεσε η αδελφή σου και εγώ ενέδωσα. Η Φαίη φώναζε. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Μετά από μια εβδομάδα με πηρε τηλέφωνο και μου είπε να μιλήσουμε. Μου είπε ότι με θέλει και ότι θέλει να τα ξαναβρούμε. Και εγώ το ίδιο ήθελα. Τα βρήκαμε. Από τη στιγμή της επανασύνδεσης άρχισε το μαρτύριο μου.
 
Με τη Μαριαλένα είχαν στο μεταξύ υπάρξει και άλλες περιπτύξεις. Ήταν η εβδομάδα που είχα χωρίσει με τη Φαίη. Η Μαριαλένα μου έλεγε για τη Φαίη  ότι με κοροϊδεύει, ότι πάει με παντρεμένους. Συνέχιζε τις ίντριγκες, ήθελε να μας χωρίσει. Ήρθε και μου είπε το μοιραίο βράδυ να πάμε σε ένα παρτυ στη Λούτσα. Της είπα πάρε τις φίλες σου και τον Σαρέλ και να πάτε να τραβηχτείτε!
 
Τότε άρχισε να μου λέει "κάτσε με τη Φαίη που σε κάνει ρεζιλι που γ… με παντρεμένους". Με πήρε τηλέφωνο η Φαίη και της είπα άστο να το ξαναδούμε να μείνουμε φίλοι. Εκείνη άρχισε τότε τα τηλέφωνα και μου λέει κωλοάρχιδο είσαι με τη καργιόλα την αδελφή μου και μου λες ψέματα. Μου ζήτησε να βρεθούμε. Πήγα. Η κοπέλα ούρλιαζε,  ήταν τρελαμένη, μου έριξε δυο χαστούκια. Μου λέει κοίτα να δεις μου τα είπε όλα η αδελφή μου, έχεις πάει μαζί της πάνω από δέκα φορές. Θόλωσα. Δεν έβλεπα μπροστά μου. Θυμάμαι ότι της έριξα  δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές, δεν τη κλώτσησα, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Όταν κατάλαβα τι έκανα με έπιασε η ψυχή μου,  έβαλα τα κλάματα. Πήγα στον Σαρέλ του είπα τι έγινε στο δρόμο προς το νοσοκομείο του έλεγα να τα περνάει όλα με κόκκινο. Ρώτησα μια γιατρό τι έχει η Φαίη. Μου είπε ότι δε μπορεί να μου πει ότι θα έλεγε σε συγγενή. Τι να έκανα; Να έπαιρνα τον πατέρα της Φαίης; Τι να του πω; Ότι χτύπησα τη κόρη του; Πήρα τη Μαριαλένα, της είπα έλα. Ήρθε στην Εθνική Άμυνα για να πάμε στον Ερυθρό Σταυρό. Της είπα τελικά τα κατάφερες και μας χώρισες. Εκείνη μου είπε μη με προδώσεις, εγώ θα είμαι δίπλα σου, θα μιλήσω στο πατέρα μου. Μου είπε μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να πεις τι έγινε μεταξύ μας.  Πήγαινα κατά διαστήματα στο νοσοκομείο να δω τι κάνει. Ξαφνικά έμαθα από την τηλεόραση ότι βγήκε ένταλμα για μένα. 
 
 
Είπα στη Μαριαλένα να πει την αλήθεια γιατί θα ανοίξει τα μάτια της η Φαίη και θα γίνει της πουτάνας. Εκείνη μου είπε κάτσε να δούμε αν θα τα καταφέρει!
 
Δεν είχα ξανακουμπήσει τη Φαίη. Όλα αυτά που ακούω εδώ δε τα γνωρίζω. Το μόνο περιστατικό είναι αυτό στη Νέα Μάκρη όπου πέρασε ένας τύπος που της έπιασε τον κώλο. Τότε και εγώ τσακώθηκα μαζί του. Τι να έλεγα; Μπράβο; Δεν παίρνω ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ, έπαιρνα νόμιμα σκευάσματα, όχι αναβολικά».  

Νωρίτερα, είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας:
 
Μάρτυρας:
 
«Υπηρετώ 17 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις. Εξήγησα στη Μαριαλένα ότι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή. Ήταν όμως πανικόβλητη και μετά κατέθεσε ότι κατέθεσε.
 
Τη ρώτησα τι έγινε και δεν μου είπε την αλήθεια. Κανείς, ούτε η ίδια δεν είχε καταλάβει σοβαρότητα της κατάστασης της Φαιής. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η Φαίη είναι χτυπημένη στο κεφάλι μου είπε ότι την πήγαν νοσοκομείο. Είμαστε καιρό φίλοι χωρίσαμε φιλικά. Πριν πάει να καταθέσει είχε εικόνα της κατάστασης της Φαιής.
 
Η Μαριαλένα εκτός από μένα δεν είχε δικό της άλλον άνθρωπο. Όταν πήγε να καταθέσει ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το βαν την πηρέ ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Μου έλεγε ότι φοβάται. Ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και στη δεύτερη  κατάθεση. Την άκουσα που του έλεγε στο τηλέφωνο να μην την εκβιάζει. Μου είπε ότι την απειλούσε.
 
Εγώ μέχρι  εκείνη τη στιγμή δε γνώριζα ότι η Μαριλένα έχει σχέση με τον Στεφανάκη. Ακούγονταν στη Νέα Μάκρη ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο τότε τη ρώτησα και μου είπε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο.»
 
Πρόεδρος:

«Γιατί η Μαριαλένα δεν είπε στον πατέρα της τι έγινε;»
 
Μαρτυράς: «Ο πρώην πεθερός μου είναι δύσκολος άνθρωπος. Μοναχικός, αδιάφορος, που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τα παιδιά του. Έκανε δυο παιδιά και τα έβγαλε στην κοινωνία σα πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί κάθε ψευτοαντρας να τις κάνει ότι θέλει. Τον ενδιέφερε μόνο το χρήμα.
 
Η σχέση με τις δυο κόρες ήταν κακή. Η Φαιή ήθελε να δουλεύει για να μην είναι σπίτι. Οι δυο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση. Έχουν μια πολύ κακή μητέρα που όμως είναι βαριά άρρωστη.  Η Μαριαλένα ασχολείται με την  εκπαίδευση σκύλων επαγγελματικά και όχι για καλλιστεία.
 
Η Φαιή ήρθε και μου είπε ότι γνώρισε ένα παιδί με το οπαίο μου είπε ότι πηγαίνουμε στο ίδιο  γυμναστήριο. Είχα δει τον Στεφανάκη και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Είχε μπράτσα, οδηγούσε επιθετικά, είχε στάση του μάγκα. Είχα δεχθεί παραπονά από γείτονες για τη στάση του.
 
Εγώ μίλησα με τη Φαιή και μου είπε ότι είναι μαζί με τον Στεφανάκη. Τον είχα δει να κάνει κικ μποξινγκ. Σίγουρα έπαιρνε στεροειδή.  Ρώτησα τη Φαίη τι την προσέλκυσε αυτόν και μου είπε ότι μου παρέχει ασφάλεια, όπου πάμε  καθαρίζει.
 
Η Φαιή είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση, προφανώς δεν είχε ασφάλεια από τον πατερά της Ήταν καλό παιδί αλλά δύσκολο. Μου είχε πει ότι την είχε χτυπήσει ο κατηγορούμενος και ότι ζαλιζόταν. Είπε στον πατέρα της  να την πάει  στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος της είπε να μην τον ανακατεύει.
Η Μαριαλένα είναι ήρεμη, ευαίσθητη, αγαπητά τα ζώα και την ποίηση. Έκανε χορό. Αγαπούσε τη Φαιή, σκοπός της ήταν να την προστατεύσει από τον Στεφανάκη. Δεν τη ζήλευε.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44