search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS

06.06.2014 14:18
Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS - Media

Η COSMOTE, απαντώντας στην ανάγκη των συνδρομητών για περισσότερο Internet στο κινητό, φέρνει τη νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες COSMOTE PLUS, δίνοντας ακόμα περισσότερα ΜΒ σε όλους και για πάντα.

 
Η COSMOTE, απαντώντας στην ανάγκη των συνδρομητών για περισσότερο Internet στο κινητό, φέρνει τη νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες COSMOTE PLUS, δίνοντας ακόμα περισσότερα ΜΒ σε όλους και για πάντα.
 
Με τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS, οι συνδρομητές μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS, αλλά και να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο Internet από το κινητό τους στο απίστευτα γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, μόνο από 20€ το μήνα.
 
Επιπλέον, κάθε συνδρομητής των προγραμμάτων COSMOTE PLUS, για να μοιράζεται το δωρεάν Internet του κινητού του και από το tablet, παίρνει δώρο μια δεύτερη κάρτα SIM και 2 GB επιπλέον για να μπορεί να πλοηγείται στο internet από παντού.
 
Η COSMOTE συνεχίζει να εξελίσσει τα οικονομικά της προγράμματα, παρέχοντας στους πελάτες της ακόμη περισσότερες λύσεις επικοινωνίας για να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Το τηλεοπτικό σποτ για τα νέα προγράμματα COSMOTE PLUS μπορείτε να δείτε στο www.youtube.com/cosmote .



 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15