search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Βρήκε… Κονέ με τα δίχτυα η Ελλάδα – Νίκη επί της Βολιβίας με 2-1 (Video)

07.06.2014 06:50
Βρήκε… Κονέ με τα δίχτυα η Ελλάδα – Νίκη επί της Βολιβίας με 2-1 (Video) - Media

Έτοιμη για την έναρξη του Μουντιάλ έδειξε η Ελλάδα καθώς στο τελευταίο τεστ που έδωσε πριν την σέντρα στα γήπεδα της Βραζιλίας επικράτησε με 2-1 επί της Βολιβίας σε φιλικό αγώνα. 

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και μηδέν στην επίθεση η εθνική έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα φιλικά προετοιμασίας της εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, επικρατώντας με 2-1 της Βολιβίας. Σκόρερ της εθνικής ο Κονέ, που ξεκίνησε στην 11άδα.
 
Ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια άνοιξε το δρόμο στο 21΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη (πρώτο του γκολ με την φανέλα της εθνικής ομάδας), ενώ στο 54΄ και πάλι με κεφαλιά, αυτή την φορά του Κατσουράνη, η Ελλάδα προηγήθηκε με 2-0. Η «γαλανόλευκη» παρόλο που είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς δέχτηκε στο 71΄ το γκολ από τον Καρντόζο, ο οποίος αιφνιδίασε τον Καρνέζη και η Βολιβία μείωσε σε 2-1.


 
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (59’ Ταχτσίδης), Χολέμπας, Μόρας, Μανωλάς (46’ Βύντρα), Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (59’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59’ Φετφατζίδης), Σαμαράς (78’ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65’ Μήτρογλου)
 
Βολιβία (Χαβιέρ Αθκαργκόρτα): Κινιόνιεθ, Εγκίνο, Μπεχαράνο, Γκουτιέρεζ (84’ Ζεντένο), Μελεάν (61’ Μπεχαράνο Ντάνι), Ραλντές, Τσουμασέρο (68’ Μιράντα), Μοχίκα (46’ Καρντόζο), Μπεχαράνο Ντ. (78’ Αρασκάιτα), Μορένο, Άρτσε (83’ Πένα) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01