19/10/2019 19:21:00

Η CIA άνοιξε προφίλ σε Facebook και Twitter

Η CIA άνοιξε προφίλ σε Facebook και Twitter - Media

Η CIA βρίσκεται παντού. Ακόμη και στα social media. Και αν πάει ο νους σας στο πονηρό (που καλά κάνει και πάει) απλώς σας ενημερώνουμε ότι η διάσημη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ αποφάσισε να ανοίξει επίσημους λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο…! 
 
Με το που «έσκασαν μύτη» οι λογαριασμοί της CIA σε Facebook και Twitter έγινε ο κακός χαμός στο διαδίκτυο. Το πρώτο ποστ στο Twitter είχε μπόλικη δόση από χιούμορ: «Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε αρνούμαστε ότι αυτό είναι το πρώτο μας tweet». Σε δύο ώρες έχει 142.000 ακολούθους στο Twitter ενώ το πρώτο tweet έγινε retweet από 110.000 χρήστες.


 
Στο Facebook ο λογαριασμός της CIA μέχρι στιγμής μαζεύει περίπου 2.000 likes. Ο επικεφαλής της CIA Τζον Μπρέναν σημείωσε : «Η επέκτασή μας σε αυτές τις πλατφόρμες, μας δίνει την δυνατότητα να εμπλακούμε πιο άμεσα με το κοινό και να παρέχουμε πληροφορίες για την αποστολή της CIA, την ιστορία της κ.ά. Έχουμε σημαντικά πράγματα να μοιραστούμε και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο ότι μη απόρρητες πληροφορίες θα είναι στη διάθεση του αμερικανικού λαού, που αποστολή μας είναι να τον προστατέψουμε». 


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.