search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:45
MENU CLOSE

Ευρωκοινοβούλιο αυτόνομο και αυτεξούσιο και όχι μιας γερμανικής Ευρώπης λέει ο Γλέζος

07.06.2014 10:19
Ο Γλέζος γράφει στον Πούτιν: «Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα» - Media

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει πλήρη αυτονομία, να μην έχει καμία επιρροή, να μην είναι κοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης, αλλά μιας ευρωπαϊκής Ευρώπης, τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει πλήρη αυτονομία, να μην έχει καμία επιρροή, να μην είναι κοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης, αλλά μιας ευρωπαϊκής Ευρώπης, τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.
 
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Μανώλης Γλέζος σημείωσε ότι το Ευρωκοινοβούλιο δεν έχει ακόμη το χαρακτήρα που θα έπρεπε, καθώς, όπως είπε πρέπει να είναι «αυτόνομο και αυτεξούσιο».
 
«Η Ευρώπη ανήκει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να είναι εξάρτημα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, να είναι η Ευρώπη της Δημοκρατίας, των λαών και του πολιτισμού».
 
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι από τα πρώτα θέματα που θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. «Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες στο γερμανικό λαό για να τεθεί το θέμα αυτό» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Έχω ολόκληρο σχεδιασμό και πρόγραμμα και σας προειδοποιώ ότι θα έχουμε εκπλήξεις».
 
Για το ρεκόρ σταυρών που σημειώνει ο Μανώλης Γλέζος, είπε ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός είναι ανεξαρτήτως κομμάτων. «Δεν εδράζεται στο θρύλο του Μανώλη, αλλά σε μια συνέχεια και μια συνέπεια των αγώνων που δίνω» είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15