search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Έκρυβε στη βαλίτσα χασίς, μανιτάρια και… ναργιλέ

07.06.2014 15:50
Έκρυβε στη βαλίτσα χασίς, μανιτάρια και... ναργιλέ  - Media

Χασίς, κολομβιανά μανιτάρια ακόμη και… ναργιλέ έκρυβε το ταξιδιωτικό σακίδιο μιας 24χρονης, η οποία συνελήφθη μόλις πάτησε πόδι στο λιμάνι της Σούδας.

Χασίς, κολομβιανά μανιτάρια ακόμη και… ναργιλέ έκρυβε το ταξιδιωτικό σακίδιο μιας 24χρονης, η οποία συνελήφθη μόλις πάτησε πόδι στο λιμάνι της Σούδας.
 
Όπως αναφέρει το flashnews, το σακίδιο εντοπίστηκε από αστυνομικό σκύλο και στον έλεγχο που της έκαναν οι άνδρες του Λιμενικού βρήκαν μέσα στο σακίδιο, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 2 κιλών και 28 γραμμαρίων (2.028 gr), κολομβιανά μανιτάρια σε ανάπτυξη και έναν ναργιλέ ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί… καταλλήλως.


 
Λίγη ώρα αργότερα στο λιμάνι της Σούδας έφτασε προκειμένου να την υποδεχτεί ο 24χρονος φίλος της με τον οποίο συζεί με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους παρουσία δικαστικού λειτουργού στο οποίο με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν:
 
α) ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ,

β) ένα μεταλλικό κυτίο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ,

γ) ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κολομβιανά «μαγικά μανιτάρια» σε ανάπτυξη,

δ) μία θήκη με ένα γυάλινο ναργιλέ με πλήρη παρελκόμενα με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και

ε) δεκατρείς συσκευασίες χαρτάκια στριφτού τσιγάρου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες – πειστήρια καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:26