search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:05
MENU CLOSE

«Παραμένω στη ΔΗΜΑΡ» λέει ο Λυκούδης

09.06.2014 09:39
Λυκούδης: «Υπάρχει θέμα παρουσίας μας στη ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν θα κάνουμε σήμερα ανακοινώσεις» - Media

Ο Σπύρος Λυκούδης απέκλεισε αποχώρηση από την ΔΗΜΑΡ λέγοντας «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα παραμείνω στο κόμμα μου, για να δω τι θα γίνει».

Ο Σπύρος Λυκούδης απέκλεισε αποχώρηση από την ΔΗΜΑΡ λέγοντας «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα παραμείνω στο κόμμα μου, για να δω τι θα γίνει».
 
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο θέμα του κόμματος είναι ότι μετά την εκλογική ήττα, θα πρέπει να συνομιλήσει με την κεντροαριστερά, κάτι που δεν έκανε πριν τις εκλογές κι αυτό είναι πρόοδος… Οφείλει ωστόσο να κάνει και αυτοκριτική η αρχηγία του κόμματος».
 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο διχασμό στο εσωτερικό του κόμματος και  παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία αντίληψη, που θέλει στελέχη να βλέπουν σαν λύση μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πρωτιάς του. «Στην ουσία να προσκολλούνται πάνω του» είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο ίδιος πάντως, αποστασιοποιείται από αυτήν τη θέση, τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, για να πάει μπροστά, για να αποκτήσει βάρος»..
 
Για την προεκλογική περίοδο είπε ότι «όσα λέγαμε καλά ήταν, αλλά ο λαός δεν τα κατάλαβε», και υπογράμμισε ότι: «πρέπει να γίνει αποτίμηση της συντριβής» και συμπλήρωσε «διαχείριση επιφάνειας ήταν η διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:01