search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Με τον… Δημοσθένη Βεργή συνέκρινε τον Κουβέλη ο Πάγκαλος

10.06.2014 09:20
Φορτσάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Πάγκαλος - Media

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, από τα ερτζιανά, παρομοίωσε με τον Δημοσθένη Βεργή τον Φώτη Κουβέλη αναφερόμενος στο εκλογικό ποσοστό που έλαβε η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές.  

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, από τα ερτζιανά, παρομοίωσε με τον Δημοσθένη Βεργή τον Φώτη Κουβέλη αναφερόμενος στο εκλογικό ποσοστό που έλαβε η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές.  
 
Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Θόδωρος Πάγκαλος σημείωσε ότι «ο Δημοσθένης Βεργής που είναι ένας αρχηγός κόμματος ανάλογο με την ΔΗΜΑΡ έχει προβλήματα, να παραιτηθεί για να του ζητήσουν να μείνει; Ο Βεργής είναι χρόνια την πολιτική, είναι αξιοπρεπέστατο πρόσωπο και παίρνει ποσοστά ανάλογα με αυτά που παίρνει ο Κουβέλης»… 

Ειδικότερα, ο Πάγκαλος είπε ότι «Με γοητεύει η επιμονή των ανθρώπων αυτών που παραμένουν μέσα στην αίθουσα. Όλοι αυτοί κάθονται και ακούνε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος κάνει το εξής: παραιτείται και μετά πηγαίνει και παρακαλάει να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο Δημοσθένης Βεργής που είναι αρχηγός του κόμματος των Οικολόγων και είναι ένα ανάλογο κόμμα με τη ΔΗΜΑΡ τώρα, με το ποσοστό που πήρε, έχει προβλήματα. Προβληματίζεται αλήθεια και λέει: «Να παραιτηθώ τώρα και να μου ζητήσουν να μείνω;». Είναι ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο ο Βεργής, ο οποίος είναι χρόνια στην πολιτική και παίρνει αξιοπρεπή ποσοστά, ανάλογα με αυτά του κ. Κουβέλη» είπε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 
 
Ταυτόχρονα ο Θόδωρος Πάγκαλος κάλεσε τους διαφωνούντες του κόμματος να εγκαταλείψουν τη ΔΗΜΑΡ. «Δείτε πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι κάθονται εκεί και επιμένουν για μια υπόθεση που έχει λήξει, αυτή τη ΔΗΜΑΡ. Και ίσως και άλλα κόμματα. Έγινε μια απόπειρα, από τους ίδιους ανθρώπους μέσα στον ίδιο χώρο, αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συμμετάσχουν σε μια γενικότερη προσπάθεια ανασύστασης του χώρου, η οποία μπορεί να ονομαστεί δημοκρατική προοδευτική παράταξη ή δημοκρατική παράταξη σκέτο κτλ.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51