search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Παραβιάστηκε γραφείο στη Βουλή

10.06.2014 12:30
Παραβιάστηκε γραφείο στη Βουλή - Media

Το γραφείο της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας στη Βουλή, βρέθηκε παραβιασμένο, όπως επιβεβαίωσε με έγγραφό του υπουργείο Εξωτερικών.

 
Το γραφείο της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας στη Βουλή, βρέθηκε παραβιασμένο, όπως επιβεβαίωσε με έγγραφό του υπουργείο Εξωτερικών.
 
Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου, επικαλούμενη δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκε διάρρηξη σε ερμάρια με έγγραφα για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που φυλάσσονταν στην ΥΔΑΣ.
 
Όπως αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, «σύμφωνα με τις απαντήσεις της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) και της Στ΄ Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού, Διοικητικής Οργάνωσης και Οικονομικής Διαχείρισης του υπουργείου Εξωτερικών, η παραβίαση δεν αφορούσε σε γραφείο που φυλάσσονταν φάκελοι προγραμμάτων ΜΚΟ».
 
Στο έγγραφο αναφέρεται ότι «η παραβίαση περιορίστηκε στο εσωτερικό ξύλινο τμήμα πόρτας (κάσα) και όχι της κλειδαριάς του γραφείου» και ότι «μετά από έλεγχο της ΥΔΑΣ, δεν διαπιστώθηκε απώλεια υλικού ή αντικειμένων, ούτε παραβίαση φοριαμού», ενώ «η ΥΔΑΣ προέβη σε αποκατάσταση της ζημιάς της πόρτας και προσθήκη κλειδαριάς ασφαλείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43