search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:12
MENU CLOSE

Περί καθαριστριών και πολιτικής καθαρότητας

12.06.2014 10:21
Περί καθαριστριών και πολιτικής καθαρότητας - Media

Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει (δυσάρεστη και επώδυνη) έκπληξη που να μην υπέστημεν. Έτσι, σήμερα βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης, να μην μας εντυπωσιάζει και να μην μας ενοχλεί τίποτα. Ούτε ότι αυτές οι ταλαίπωρες καθαρίστριες… 

Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει (δυσάρεστη και επώδυνη) έκπληξη που να μην υπέστημεν. Έτσι, σήμερα βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο της εξαθλίωσης, να μην μας εντυπωσιάζει και να μην μας ενοχλεί τίποτα. Ούτε ότι αυτές οι ταλαίπωρες καθαρίστριες δικαιώθηκαν τέλος πάντων από τα ελληνικά δικαστήρια και αντί να επαναπροσληφθούν, σύμφωνα με τους νόμους και την τάξη του ελληνικού κράτους, εξακολουθούν να είναι και να θεωρούνται απολυμένες.
 
Οι 397 καθαρίστριες δικαιώθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει Σύνταγμα, Δημοκρατία και κυρίως Εθνική Ανεξαρτησία σε αυτό τον τόπο. Γιατί αν δεν υπάρχει η τελευταία, τότε πρόκειται για κακόγουστα σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση, κάτι που απέχει παρασάγγας από κάθε έννοια ευνομούμενης πολιτείας.
 
Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι το να παραβιάζονται το Σύνταγμα και οι νόμοι και να μην γίνονται σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις είναι κάτι που υπερβαίνει την υπόθεση των καθαριστριών και οφείλουμε να δείξουμε όλοι την απαραίτητη επαγρύπνηση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:12