search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Oι καθαρίστριες πρωτοσέλιδο στους New York Times

13.06.2014 05:49
Oι καθαρίστριες πρωτοσέλιδο στους New York Times - Media

Την μάχη που δίνουν για περίπου 8 μήνες οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών φιλοξενεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η ευρωπαϊκή έκδοση των New York Times. 

Την μάχη που δίνουν για περίπου 8 μήνες οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών φιλοξενεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η ευρωπαϊκή έκδοση των New York Times επικεντρώνοντας κυρίως στην μαζική προσφυγή στη Δικαιοσύνη από ομάδες εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη ή και αντισυνταγματική η απομάκρυνσή τους. 

 
Στο άρθρο γίνεται παράλληλα λόγος για μια μάχη μεταξύ Δαβίδ και Γολιάθ όπου από τη μια πλευρά βρίσκονται οι καθαρίστριες και από την άλλη τα κυβερνητικά στελέχη.


 
«Οι καθαρίστριες έχουν γίνει σύμβολα αντίστασης απέναντι στα μέτρα λιτότητας που ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει πως έχουν βαθμιαία επιτρέψει στην Ελλάδα να αποκτήσει τον έλεγχο επί των οικονομικών της, να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων και να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα» αναφέρουν επίσης οι New York Times.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40