search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:15
MENU CLOSE

«Απορρόφηση» του ΤΧΣ από την ΤτΕ;

14.06.2014 08:54
ΤτΕ: Μειώθηκαν τα επιτόκια στα νέα δάνεια, αμετάβλητα στις νέες καταθέσεις - Media

Σε εισήγηση για «λουκέτο» στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πριν τη λήξη της θητείας του, στις 30 Ιουνίου 2017, μέσω της «απορρόφησής» του από την ΤτΕ, φέρεται να έχει προχωρήσει ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, Γ. Στουρνάρας.

Σε εισήγηση για «λουκέτο» στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πριν τη λήξη της θητείας του, στις 30 Ιουνίου 2017, μέσω της «απορρόφησής» του από την ΤτΕ, φέρεται να έχει προχωρήσει ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, Γ. Στουρνάρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Η συγκεκριμένη κίνηση αποσκοπεί στο να σβηστούν τα «ίχνη» του ΤΧΣ, σε ό,τι αφορά την… αμαρτολή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Μάλιστα η κυβέρνηση φέρεται να ετοιμάζει, σε συνεννόηση με τους δανειστές, τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.

Μεταξύ αυτών των ρυθμίσεων, πάντα σύμφωνα με την Εφ.Συν., είναι και η «αποκατάσταση» των διοικούντων του ΤΧΣ, με την επικεφαλής του Ταμείου, Αναστασία Σακελλαρίου, να προαλείφεται για υψηλόβαθμη θέση κοντά στον νέο διοικητή της ΤτΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11