search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2014: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για την Αργεντινή του Μέσι

16.06.2014 04:31
Μουντιάλ 2014: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για την Αργεντινή του Μέσι - Media

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της αξιόμαχης Βοσνίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τον 6ο όμιλο.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της αξιόμαχης Βοσνίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τον 6ο όμιλο.

Στο θρυλικό «Μαρακανά» η ομάδα του Σαμπέγια δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στους «πρωτάρηδες» Βόσνιους, που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για 90 λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Χωρίς να δείξει σπουδαία πράγματα η Αργεντινή πήρε αυτό που ήθελε, εκμεταλλευόμενη κυρίως την εμπειρία των παικτών της, αλλά και το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Κολάσινατς μόλις στο 3ο λεπτό.

Στο 65΄ ο Λιονέλ Μέσι με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδειξε να «καθαρίζει» το ματς (2-0), αλλά οι παίκτες του Σούσιτς δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη μείωσαν με τον Ιμπίσεβιτς σε 2-1, αλλά στο διάστημα που απέμεινε δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Η Αργεντινή, μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, εάν ο Μέσι ήταν πιο ομαδικός στις καθυστερήσεις.

Ο Μέσι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.
 
Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Γκαράι, Καμπανιάρο (46’ Γκάγκο), Ζαμπαλέτα, Ντι Μαρία, Μέσι, Μάξι Ροντρίγκεζ (46’ Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντεζ, Αγουέρο (87’ Μπίλια) 

Βοσνία (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (74’ Μεντούγιναν), Τζέκο, Μούιτζα (69’ Ιμπίσεβιτς), Λούλιτς, Χαΐροβιτς (71’ Βίσκα) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33