search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Μεθόδους εκφοβισμού από την αστυνομία καταγγέλλουν οι καθαρίστριες

16.06.2014 10:17
Μεθόδους εκφοβισμού από την αστυνομία καταγγέλλουν οι καθαρίστριες - Media

Τις προσαγωγές πολιτών και φωτογράφων που στηρίζουν και καλύπτουν δημοσιογραφικά τον αγώνα τους, καταγγέλλουν οι καθαρίστριες και μιλούν για «περίεργους» τύπους που τις παρακολουθούν «διακριτικά».

Τις προσαγωγές πολιτών και φωτογράφων που στηρίζουν και καλύπτουν δημοσιογραφικά τον αγώνα τους, καταγγέλλουν οι καθαρίστριες και μιλούν για «περίεργους» τύπους που τις παρακολουθούν «διακριτικά».
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Συντονιστικό των καθαριστριών, τονίζεται ότι μετά τους ξυλοδαρμούς, τους τραυματισμούς και τις χυδαίες επιθέσεις που δέχθηκαν, η κυβέρνηση επιλέγει να χρησιμοποιήσει «παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους για να τις τρομοκρατήσει.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι καθαρίστριες καταγγέλλουν «την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και πολίτη που καλύπτουν διαρκώς την κινητοποίηση, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως». Επίσης καταγγέλλουν «την προσαγωγή πολίτη που συμπαραστεκόταν στην κινητοποίηση». Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί τον κατέβασαν από το ταξί και τον μετέφεραν στο τμήμα.
 
Ταυτόχρονα κάνουν λόγο «για «περίεργους» τύπους με πολιτικά, «οι οποίοι παρακολουθούν «διακριτικά» εμάς, αλλά και πολίτες που μας συμπαραστέκονται», και καλούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη «να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10