search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Βερολινέζικο «θερινό σινεμά» για το Μουντιάλ, με 700 καναπέδες και 2500 θεατές

17.06.2014 15:15
Βερολινέζικο «θερινό  σινεμά» για το Μουντιάλ, με 700 καναπέδες και 2500 θεατές - Media

Πάνω από 2.500 ήταν εκείνοι που πήραν 700 καναπέδες επ’ ώμου τους τοποθέτησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ουνιόν Βερολίνου και απόλαυσαν τον θρίαμβο των «πάντσερ» με 4 – 0 επί της ομάδας του Κριστιιάνο Ρονάλντο.

Μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα γηπέδου δημιούργησαν οι Βερολινέζοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Πορτογαλία.

Πάνω από 2.500 ήταν εκείνοι που πήραν 700 καναπέδες επ’ ώμου τους τοποθέτησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ουνιόν Βερολίνου και απόλαυσαν τον θρίαμβο των «πάντσερ» με 4 – 0 επί της ομάδας του Κριστιιάνο Ρονάλντο, από μια τεράστια γιγαντοοθόνη που ήταν τοποθετημένη μπροστά από το ένα πέταλο.

Μπύρες, αναψυκτικά, και σάντουιτς επιτρεπόταν καθώς υπήρχαν τραπεζάκια  μπροστά στους καναπέδες, με τον όρο όμως πως κάθε παρέα θα μάζευε στο τέλος της βραδιάς τα… σκουπίδια της και θα τα πετούσε στους κάδους, όπως και έγινε.

Εννοείται πως αυτό το τύπου ελληνικού θερινού σινεμά μουντιαλικό event θα επαναληφθεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Γερμανίας που θα είναι πιθανότατα αρκετά, αν κρίνει κανείς από την εμφάνισή της στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στη Βραζιλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23