search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Μπίρες, λουκάνικα και ημίγυμνες Βραζιλιάνες στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη

18.06.2014 06:24
Μπίρες, λουκάνικα και ημίγυμνες Βραζιλιάνες στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη - Media

Με μπίρα, κρασιά, λουκάνικα και πατατοσαλάτες, αλλά και ημίγυμνες βραζιλιάνες χορεύτριες παρακολούθησε ο Γερμανός πρέσβης και το πλήθος των προσκεκλημένων του από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο τον αγώνα Γερμανίας – Πορτογαλίας.

 
Με μπίρα, κρασιά, λουκάνικα και πατατοσαλάτες, αλλά και ημίγυμνες βραζιλιάνες χορεύτριες παρακολούθησε ο Γερμανός πρέσβης και το πλήθος των προσκεκλημένων του από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο τον αγώνα Γερμανίας – Πορτογαλίας.
 
Γράφει ο «Βηματοδότης»:
 
«Σήμερα θα σας περιγράψω πώς οι Γερμανοί στην Αθήνα παρακολουθούν… Μουντιάλ. Και όχι όποιοι κι όποιοι Γερμανοί, αλλά ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα, δρ Πέτερ Σόοφ, ο οποίος μετέτρεψε την πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ως και ημίγυμνες καλλίπυγες Βραζιλιάνες έφερε για να χορέψουν σάμπα στο διάλειμμα του αγώνα Γερμανίας – Πορτογαλίας. Τέτοιο ποδοσφαιρικό μεράκι έχει ο άνθρωπος. Κατ' αρχάς πρέπει να σας πω ότι ένας γερμανός πρεσβευτής όταν παίζει η εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ δεν μπορεί να παρακολουθήσει μόνος του τον αγώνα. Εδώ η καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Μέρκελ ταξίδεψε ως τη Βραζιλία για να παρακολουθήσει την Εθνική Γερμανίας. Έτσι προσκάλεσε στην οικία του τον πρεσβευτή της Πορτογαλίας στην Αθήνα κ. Ζοακίμ Φερέιρα Μάρκες και όχι μόνον. Το «παρών» έδωσαν δεκάδες άλλοι προσκεκλημένοι, από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο, που παρακολούθησαν τον αγώνα Γερμανίας – Πορτογαλίας από ένα τεράστιο video wall που είχε στηθεί στον κήπο.
 
Οι δύο πρεσβευτές υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους φορώντας τις επίσημες εμφανίσεις των εθνικών τους ομάδων και το πάρτι ξεκίνησε με γενικευμένη αισιοδοξία, πολλή μπίρα και πορτογαλικά κρασιά (περιλαμβανομένου και του ξακουστού… Πορτό). Πλην όμως το ενδιαφέρον μειώθηκε πολύ σύντομα, αφού η Πορτογαλία δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Κάπου εκεί, οι περισσότεροι στράφηκαν στα λουκάνικα και τις πατατοσαλάτες. Πάντως, όπως σας ανέφερα παραπάνω, την παράσταση έκλεψαν οι δύο χορεύτριες που έδωσαν μια νότα βραζιλιάνικη με  επίδειξη των ικανοτήτων τους στη σάμπα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:57