16/12/2018 09:25:09
22.10.2009

Συνέλευση για τα μπλοκάκια(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 22/10/2009)

H γενική συνέλευση των εργαζομένων στο «Βήμα» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία του ΔΟΛ, με κύριο θέμα την είσοδο στο μισθολόγιο όσων εργάζονται με μπλοκάκι στην εφημερίδα και τα ένθετα. Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνέλευση πήρε μέρος μικρός αριθμός εργαζομένων ενώ συμμετείχαν ελάχιστοι από τους μπλοκάκηδες, που ουσιαστικά αποτελούσαν και το θέμα της συνέλευσης.

Από την πλευρά της διεύθυνσης ειπώθηκε ότι η καλοκαιρινή υπόσχεση που έχουν λάβει όσοι εργάζονται με μπλοκάκι για τη μετατροπή της εργασιακής τους σχέσης δεν έχει ξεχαστεί και θα ισχύσει κανονικά. Δεν διευκρινίστηκε, όμως, για άλλη μια φορά το πότε θα γίνει αυτό και εύλογα δημιουργούνται απορίες αφού το «πέρασμα» στο μισθολόγιο είχε προγραμματιστεί να ισχύσει από 1ης Ιουνίου. Τουλάχιστον, έτσι είχε ενημερώσει «αρμοδίως» η διεύθυνση τους εργαζομένους το καλοκαίρι που μας πέρασε. Γιατί, ως γνωστόν, μην τάξεις κουλούρι σε παιδί και σε... «μπλόκερ» μισθολόγιο

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.