search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Ο υπουργός, τα αγγλικά και το γάλα…!

19.06.2014 07:13
Ο υπουργός, τα αγγλικά και το γάλα…! - Media

Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία του στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης ο νέος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης.

Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία του στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης ο νέος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης.
 
Όπως μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης, «ορισμένοι το είχαν προβλέψει ότι κάτι το προσβλητικό θα συνέβαινε για τη χώρα μας στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο. Είχαν προβλέψει ότι ο νέος υπουργός κ. Γ. Καρασμάνης δεν θα είχε προλάβει ούτε να ενημερωθεί ούτε βεβαίως να μάθει αγγλικά μέσα σε μία εβδομάδα. Έτσι ζήτησαν από τον προηγούμενο υπουργό κ. Αθ. Τσαυτάρη, που γνώριζε και αγγλικά και τα θέματα, να πάει κι αυτός στο Λουξεμβούργο με καθαρά υποστηρικτικό ρόλο. Ελα όμως που δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα και ο κ. Τσαυτάρης έμεινε στην Αθήνα».
 
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, «είτε από λάθος είτε από βιασύνη ο νέος υπουργός έβαλε το θέμα της ποσόστωσης του αγελαδινού γάλακτος πρώτο στην ατζέντα και έγινε το έλα να δεις. Ο αυστριακός υπουργός άρχισε να ωρύεται, να διαμαρτύρεται όρθιος, να χτυπά μανιωδώς το κουδούνι του, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων κ. Καρασμάνης να διακόψει τη σύνοδο. Αμέσως, μου λένε, γίνεται το δεύτερο λάθος. Βγαίνει από την ατζέντα το ζήτημα του νησιωτικού σήματος που ενδιαφέρει πρωτίστως τη χώρα μας και εν συνεχεία όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί η ΚΑΠ, οι περισσότεροι δεν μίλησαν κι ας περίμενε ο αρμόδιος επίτροπος για κάποια κοινή θέση»…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:16