search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:27
MENU CLOSE

«Τρελή» νταλίκα καρφώθηκε σε σπίτι στη Σπάρτη

20.06.2014 17:32
«Τρελή» νταλίκα καρφώθηκε σε σπίτι στη Σπάρτη - Media

Όσο κι' αν φαίνεται περίεργο, είχαμε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με σπίτι. Σαν τρελό φορτηγό (που λέει και το άσμα) μία νταλίκα με συρόμενη καρότσα, καρφώθηκε στην κυριολεξία μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας στη Σπάρτη.

Όσο κι' αν φαίνεται περίεργο, είχαμε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με σπίτι. Σαν τρελό φορτηγό (που λέει και το άσμα) μία νταλίκα με συρόμενη καρότσα, καρφώθηκε στην κυριολεξία μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας στη Σπάρτη., όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 
Κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε με τρία αυτοκίνητα κι επτά πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν από την καμπίνα της νταλίκας τον 23χρονο οδηγό, καθώς επίσης και έναν 20χρονο κι έναν 60χρονο, που ήταν συνοδηγοί, οι οποίοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης με επιπόλαια τραύματα.
 
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, αφού η νταλίκα μπήκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την ώρα της πρόσκρουσης βρίσκονταν στα πίσω δωμάτια του διαμερίσματος.
 
Η διπλοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές, αφού η μια κολόνα στην πρόσοψη της οικοδομής κόπηκε στα δύο, άλλη μια έχει χτυπηθεί, ενώ έχει καταστραφεί σημαντικό τμήμα της τοιχοποιίας. Το κτίριο έχει υποστυλωθεί στην πρόσοψη και θα ελεγχθεί από μηχανικούς για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:26