search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Σκληραίνει η κόντρα ΚΚΕ – «Ελευθεροτυπίας»(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 22/10/2009)

22.10.2009 15:46

Σκληραίνει όλο και περισσότερο η κόντρα μεταξύ ΚΚΕ και «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας».

Σκληραίνει όλο και περισσότερο η κόντρα μεταξύ ΚΚΕ και «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας». Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας την προπερασμένη Κυριακή που σημείωνε ότι στον Περισσό υπάρχει επιστολή μελών από περιφερειακές οργανώσεις του ΚΚΕ, τα οποία, με αφορμή την εκλογική υποχώρηση, ζητούσαν από το Πολιτικό Γραφείο αλλαγή γραμμής και ταυτόχρονα υπάρχουν σκέψεις μεταξύ των κορυφαίων στελεχών για έκτακτο συνέδριο με σκοπό την ισχυροποίηση της γραμμής. Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αντέδρασε έντονα στέλνοντας επιστολή στον διευθυντή της «Κ.Ε.» Γιάννη Βλαστάρη, κάνοντας λόγο για «υποτιθέμενο ρεπορτάζ» του συντάκτη Φώτη Παπούλια.

Αυτή την Κυριακή η εφημερίδα έδωσε συνέχεια δημοσιεύοντας την απάντηση του συντάκτη, ο οποίος επιμένει στην «ακρίβεια» του ρεπορτάζ του, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι η επιστολή για την οποία μιλάει έφτασε στον Περισσό στις 7.10 απηχώντας «απόψεις μελών από οργανώσεις της Δυτικής Αττικής, της Β. Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου».

Η απάντηση του Περισσού ήρθε μέσω του «Ριζοσπάστη» που πετώντας το γάντι στην εφημερίδα αναφέρει: «γιατί δεν δημοσιοποιούν τους επιστολογράφους αφού, αν έτσι έχουν τα πράγματα, τα ονόματά τους θα είναι ήδη γνωστά στον παραλήπτη του γράμματος, δηλαδή στο ΚΚΕ;».Έλα ντε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:00