search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Ο Ντι Κάπριο σώζει τους ωκεανούς αλλά του κοστίζει κάτι παραπάνω…

22.06.2014 07:24
Ο Ντι Κάπριο σώζει τους ωκεανούς αλλά του κοστίζει κάτι παραπάνω… - Media

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε συνέδριο για τη διάσωση των ωκεανών, όπου έδωσε το παρών και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε συνέδριο για τη διάσωση των ωκεανών, όπου έδωσε το παρών και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Εκεί ο γαλανομάτης σταρ, που είναι γνωστός για τις οικολογικές του ευαισθησίες, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δωρίσει 7 εκατ. δολάρια στην αμερικανική κυβέρνηση γι' αυτόν το σκοπό, μέσω του ιδρύματός του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε παλιότερη δική του εμπειρία: «Ενδιαφέρομαι πραγματικά για τον πλανήτη, πιστεύω ότι είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Πριν από είκοσι χρόνια έκανα καταδύσεις στη Θάλασσα των Κοραλλιών στην Αυστραλία. Όταν επέστρεψα πρόπερσι στο ίδιο σημείο, είδα από πρώτο χέρι την καταστροφή. Αυτό που κάποτε έμοιαζε με ουτοπία πλέον θυμίζει εμπόλεμη ζώνη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:19