search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Αμετανόητοι ναζιστές Μιχαλολιάκος – Παππάς (Photos)

23.06.2014 06:35
Αμετανόητοι ναζιστές Μιχαλολιάκος – Παππάς (Photos) - Media

Φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά να χαιρετούν ναζιστικά, να αποδίδουν τιμή στον Χίτλερ και… να «γιορτάζουν» τα γενέθλιά του.

 
Φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά να χαιρετούν ναζιστικά, να αποδίδουν τιμή στον Χίτλερ και… να «γιορτάζουν» τα γενέθλιά του.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' φαίνονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δεύτερος τη τάξει, Χρήστος Παππάς να μιλούν και να χαιρετούν ναζιστικά μπροστά από το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα.

Σε δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο Χρήστος Παππάς σε επίσκεψή του στο νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, με αφορμή τα γενέθλια του Χίτλερ.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και άλλα φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και φωτογραφικό υλικό που ενδυναμώνει το επιχείρημα για παγανιστικές τελετές εκ μέρους των μελών της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τον Ηλία Κασιδιάρη και με συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης, που κρατούν τη ναζιστική σημαία κατά την έναρξη του θερινού Ηλιοστασίου.
 


(Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σβάστικα στο μπράτσο)


(Ο Χρήστος Παππάς μπροστά από το σύμβολο των Ες Ες χαιρετά ναζιστικά)


(Ο Χρήστος Παππάς αποδίδει φόρο τιμής στο γερμανικό νεκροταφείο)


(Μέλη της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη κρατούν… ανάποδα την πολεμική σημαία του τρίτου Ράιχ, σε τελετή κατά το θερινό Ηλιοστάσιο το 2012)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:10