search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Ο Πολωνός ΥΠΕΞ παρομοιάζει τη συμμαχία με τις ΗΠΑ με στοματικό σεξ

23.06.2014 09:23
Ο Πολωνός ΥΠΕΞ παρομοιάζει τη συμμαχία με τις ΗΠΑ με στοματικό σεξ - Media

Η συμμαχία με τις ΗΠΑ δεν αποφέρει και πολλά στην Πολωνία, σύμφωνα με δηλώσεις του Πολωνού ΥΠΕΞ Ράντοσλαβ Σιρκόρσκι που διέρρευσαν, καθώς την παρομοιάζει με στοματικό σεξ χωρίς αντάλλαγμα.

 
Η συμμαχία με τις ΗΠΑ δεν αποφέρει και πολλά στην Πολωνία, σύμφωνα με δηλώσεις του Πολωνού ΥΠΕΞ Ράντοσλαβ Σιρκόρσκι που διέρρευσαν, καθώς την παρομοιάζει με στοματικό σεξ χωρίς αντάλλαγμα.
 
Το περιοδικό Wprost που έκανε την αποκάλυψη, επικαλείται ηχητικά ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του, από την τηλεφωνική επικοινωνία του Sikorski με τον βουλευτή και πρώην υπουργό Οικονομικών Jacek Rostowski.

«Η Πολωαμερικανική συμμαχία δεν αξίζει τίποτα. Μάλλον είναι επιζήμια, γιατί δημιουργεί μία ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας στην Πολωνία» φέρεται να είπε ο Sikorski και συνέχισε: «Η απόλυτη μ@@@@. Θα βρεθούμε σε αντιπαράθεση και με τους Ρώσους και με τους Γερμανούς κι θα νομίζουμε ότι όλα είναι τέλεια, γιατί θα έχουμε πάρει στους Αμερικανούς π@@@. Κορόιδα. Εντελώς κορόιδα», ακούγεται να λέει ο υπουργός.

Η πολωνική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι μπορεί να σχολιάσει μόνο όταν το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο δημοσιοποιηθεί.
 
Ο Αμερικανός πρέσβης αρνήθηκε και αυτός να σχολιάσει, αναφέροντας ότι οι αμερικανοπολωνικές σχέσεις είναι ισχυρές.
 
Τα πολωνικά media εικάζουν ότι το υποκλαπέν υλικό δόθηκε στο περιοδικό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς ο υπουργός είναι γνωστός επικριτής της Ρωσίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24