19/12/2018 14:54:40
22.10.2009

Ταμπλόιντ από τον Θέμο(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 22/10/2009)

Την αντι-«Espresso» ετοι μάζεται να κρεμάσει στα περίπτερα τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», ο Θέμος Αναστασιάδης σε συνεργασία – μάλλον – με το alter ego του, τον Γιώργο Μπόμπολα.

Πιο συγκεκριμένα και πάντα με οδηγό τις αποκλειστικές πληρο φορίες που εξασφάλισε το «Π», ο Θέμος Αναστασιάδης, ύστερα από το ερτζιανό εγχείρημα, ετοι μάζει καθημερινή, σκανδαλοθη ρική, λάιφ στάιλ εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Θέμος προσανατολίζεται σε μια εφημερίδα τύπου ταμπλόιντ, στο στιλ της αγγλικής «Sun» και της ελληνικής μοναδικής στο είδος καθημερινής εφημερίδας «Espresso», που θα κυκλοφορή σει τον Φλεβάρη.

Ήδη προετοιμάζει και στήνει με το επιτελείο του τα πρώτα σχέδια επί χάρτου, ενώ όπως μα θαίνουμε θα επιχειρήσει να βρει τους καταλληλότερους συνερ γάτες για την επιμελή στελέχωση του νέου εγχειρήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.