search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Το κούρεμα – μήνυμα του Κριστιάνο στον μικρό Ερικ

23.06.2014 12:54
Το κούρεμα – μήνυμα του Κριστιάνο στον μικρό Ερικ - Media

Μόνο που το κούρεμα του Κριστιάνο είναι μήνυμα συμπαράστασης στον μικρό Ερικ Ορτίθ Κρουζ, τον οποίο έχει υπό την προστασία του από τον περασμένο Φεβρουάριο. Και δεν είναι τίποτα άλλα παρά «αντίγραφο» χειρουργικής τομής.

 
Η απόδοσή του με την Εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, δεν έχει καμία σχέση με την αξία του και με τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του κόσμου για το 2013. Ο Κριστιάνο Ροναλντο κάνει αίσθηση στο Μουντιάλ περισσότερο με το νέο του κούρεμα, παρά με τις ενέργειές του με τη μπάλα στο χορτάρι. Έγινε μάλιστα δέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων για το ζικ – ζακ που έφτιαξε στο κεφάλι του.

Μόνο που το κούρεμα του Κριστιάνο είναι μήνυμα συμπαράστασης στον μικρό Ερικ Ορτίθ Κρουζ, τον οποίο έχει υπό την προστασία του από τον περασμένο Φεβρουάριο. Και δεν είναι τίποτα άλλα παρά «αντίγραφο» χειρουργικής τομής.

Ο μικρός Ισπανός πάθαινε πάνω από 20 επιληπτικές  κρίσεις την ημέρα και οι γιατροί αποφάσισαν πως χρειαζόταν λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο για να διορθωθεί η λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το κόστος της επέμβασης ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ και η μητέρα του παιδιού έστειλε επιστολή στον Ρονάλντο ζητώντας τη βοήθεια του. Ο Πορτογάλος άσσος ανταποκρίθηκε άμεσα, ανέλαβε ο ίδιος να έρθει σε επαφή με τους γιατρούς, να κανονίσει τα της επέμβασης και φυσικά ανέλαβε και το κόστος. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όλη την άνοιξη, βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στον μικρό Ερικ, πριν και μετά την επέμβαση. Οι δυο τους απέκτησαν ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» που προφανώς θα κρατήσει μια ζωή.

Ο Κριστιάνο για να δείξει πως θυμάται τον μικρό του φίλο και του συμπαραστέκεται στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει μετά την επέμβαση, έβαλε να του σχεδιάσουν στο κεφάλι την τομή που έκαναν στον μικρό Ερικ οι χειρουργοί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24