search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Δεν ενδιαφέρεται ο Καραμανλής για την Προεδρία της Δημοκρατίας λέει ο Αντώναρος

23.06.2014 13:09
Αντώναρος: «Είμαι ψυχή τε και σώματι στη ΝΔ. Από το σπίτι μου δεν μπορούν να με διώξουν» - Media

O Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας και μάλιστα όπως ανέφερε «όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος».

O Ευάγγελος Αντώναρος σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας και μάλιστα όπως ανέφερε «όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος».
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ανέφερε ότι «ο κ. Καραμανλής, από την εντύπωση που έχω, δεν ενδιαφέρεται και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι ένα αξίωμα που τον έλκει. Επομένως, κάθε συζήτηση είναι περιττή».
 
Ο Ευάγγελος Αντώναρος έδειξε μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος από την συζήτηση γύρω από το όνομα του, καθώς η πρόταση έγινε εν αγνοία του: «Ορισμένοι από τους παλιούς συνεργάτες στις κυβερνήσεις του δήλωσαν δημόσια, από σεβασμό ή εκτίμηση, ότι θα ήταν ο καταλληλότερος. Όταν, όμως εκφράζονται τέτοιες απόψεις, δεν θα ήταν κακό να ερωτάται και ο ίδιος…».
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24