search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Ξύλο σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη (Video)

24.06.2014 07:21
Ξύλο σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη (Video) - Media

Κλωτσιές, μπουνιές και καρεκλιές περιελάμβανε το «μενού» μιας ελληνικής ταβέρνας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν δύο άντρες άρχισαν να διαφωνούν για ένα τραπέζι.

 
Κλωτσιές, μπουνιές και καρεκλιές περιελάμβανε το «μενού» μιας ελληνικής ταβέρνας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν δύο άντρες άρχισαν να διαφωνούν για ένα τραπέζι.
 
Τα όσα διαδραματίστηκαν στην ταβέρνα «Σταλακτίτες» καταγράφτηκαν σε βίντεο το οποίο ανήρτησαν στην ιστοσελίδες τους η βρετανική Daily Mail και η αμερικανική Huffington Post.
 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η  Daily Mail, ο καυγάς ξεκίνησε για ένα τραπέζι, άντρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να εκτοξεύονται…. καρέκλες. 

Την τελική «πινελιά» στην ιστορία έβαλε μια πελάτισσα του μαγαζιού η οποία άρχισε να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε.
 
Η ταβέρνα σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην σελίδα της στο facebook αναφέρει όμως ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια.
 
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο το βίντεο άργησε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53