search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Πάγκαλος: «Το ΚΚΕ θέλει νεκρό στις κινητοποιήσεις»

05.07.2010 06:23
Εισαγγελική παρέμβαση για την ΑΓΡΟΓΗ - Media

Μετωπική επίθεση κατά του ΚΚΕ, την ηγεσία του οποίου κατηγορεί ότι επιθυμεί θύματα στις κινητοποιήσεις, εξαπολύει ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του στα Νέα ισχυρίζεται ότι:  «Όταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις τo “χατίρι”. Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό».

Μετωπική επίθεση κατά του ΚΚΕ, την ηγεσία του οποίου κατηγορεί ότι επιθυμεί θύματα στις κινητοποιήσεις, εξαπολύει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στα Νέα ισχυρίζεται ότι:  «Όταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις τo “χατίρι”. Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό».

«Το πρόβλημα είναι, βέβαια  -συνεχίζει-  ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά. Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της».

Παράλληλα, κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι με τις κινητοποιήσεις στα λιμάνια δυσφημείται η χώρα «σε όλες τις τουριστικές αγορές του πλανήτη».

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος με όσα είπε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και στον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA”, αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Είναι επικίνδυνοι, οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35