search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του φερόμενου ως σατανιστή

24.06.2014 11:49
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του φερόμενου ως σατανιστή - Media

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του φερόμενου ως σατανιστή που σκότωσε μια άστεγη γυναίκα σε πλατεία της Γλυφάδας, έδωσε η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του φερόμενου ως σατανιστή που σκότωσε μια άστεγη γυναίκα σε πλατεία της Γλυφάδας, έδωσε η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον Παπαγεωργίου Αλέξανδρο του Τηλεμάχου και της Σταυρούλας, που γεννήθηκε το 1992 στο Μαρούσι Αττικής ο οποίος συνελήφθη στις 16 Ιουνίου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την ανθρωποκτονία της άστεγης γυναίκας στις 20 Απριλίου σε υπαίθριο χώρο της πλατείας Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έχει, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, «χρονική διάρκεια 6 μηνών και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων». 

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι πολίτες που γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία για τον 22χρονο μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45