search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Γρήγορα έναν έρανο για τον Πάγκαλο, ζει με 1.800 ευρώ και υποφέρει!

24.06.2014 13:19
Γρήγορα έναν έρανο για τον Πάγκαλο, ζει με 1.800 ευρώ και υποφέρει! - Media

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το… greek drama που ζει με μια σύνταξη 1.800 ευρώ, σπεύδοντας παράλληλα να διευκρινίσει ότι για την αδικία που υφίσταται δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια μη τυχόν και «ανατραπεί η οικονομική πολιτική».

 
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το… greek drama που ζει με μια σύνταξη 1.800 ευρώ, σπεύδοντας παράλληλα να διευκρινίσει ότι για την αδικία που υφίσταται δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια μη τυχόν και «ανατραπεί η οικονομική πολιτική» (για να μαθαίνουν κάτι πλεονέκτες που θέλουν αξιοπρεπή μισθό και σταθερή εργασία).
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στη δικαστική απόφαση που έκρινε άκυρες τις περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών, ο Θ. Πάγκαλος ανέφερε:
 
«Εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη. Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…».
 
Κατά τα άλλα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου:
 
«Δεν πήγα ποτέ. Ποτέ. Γενικά, δεν πηγαίνω σε κηδείες και μνημόσυνα, όσο μπορώ. Θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται διαγκωνισμοί γύρω από έναν νεκρό και κάποιοι να επιχειρούν να διαχειριστούν τη μνήμη του και να είναι οι καλοί ή οι κακοί παπανδρεϊκοί ή οι καλοί και κακοί παγκαλικοί, χιωτικοί κτλ. Αν η προσωπικότητά σου ήταν τόσο ισχυρή που δημιούργησε ακολούθους, καλό είναι αυτοί να βρουν έναν άλλο τρόπο να σε τιμήσουν.»
 
Εξάλλου, περίσεψαν τα καλά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τοποθετούμενος σχετικά με τη φημολογία που τον θέλει υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφερε:
 
«Σέβομαι τους σώφρονες και μετριοπαθείς ανθρώπους και μ’ αυτήν την έννοια σέβομαι πάρα πολύ τον Κώστα Καραμανλή, διότι έμαθα σήμερα από τον κ. Αντώναρο ότι δεν επιθυμεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον θεωρώ γι’ αυτό αξιοσέβαστο και πραγματικά πολύ καλά έκανε και δεν θέλει να γίνει Πρόεδρος. Έγινε πρωθυπουργός και τίμησε το αξίωμά του και το όνομά του και καλά κάνει τώρα.»
 
Τέλος, συνέστησε στον ΣΥΡΙΖΑ να «σοβαρευτεί» και να συνταχθεί με τη κυβερνητική πλειοψηφία στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημορκατίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:31