search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Η Εθνική Ελλάδας ξαναγράφει ιστορία

24.06.2014 22:07
Η Εθνική Ελλάδας ξαναγράφει ιστορία - Media

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται από την 1η ώρα της Τετάρτης στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δείτε τα στιγμιότυπα από την ιστορική αυτή αναμέτρηση.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται από την 1η ώρα της Τετάρτης στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Κέρδισε τον δικό της τελικό απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 και έφτασε στον μεγάλο της στόχο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως το ποδόσφαιρο παίζεται από ψυχωμένες ομάδες και όχι από σπουδαίες μονάδες.

Ήταν όντως ηρωική η προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών, που είδαν τρεις φορές τη μπάλα να πηγαίνει στα δοκάρια της Ακτής, μετά το γκολ του Σάμαρη. Δεν πτοήθηκε από την ψυχρολουσία της ισοφάρισης από τους αφρικανούς, επιτέθηκε ξανά και κατάφερε να κάνει το 2-1 με πέναλτι (που δεν ήταν) στις καθυστερήσεις.

Η συνολική εικόνα του αγώνα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για την καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι. Η Ελλάδα πήρε μια πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» την Κόστα Ρίκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00