search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν… «χωνεύει» την Ευρώπη!

25.06.2014 06:21
Το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν… «χωνεύει» την Ευρώπη! - Media

Σε Βατερλώ για τις ευρωπαϊκές ομάδες εξελίσσεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας με οχτώ από τις συνολικά 13 ομάδες που εκπροσωπούν την Γηραιά Ήπειρο είτε να έχουν αποκλειστεί ήδη είτε να βρίσκονται μισό βήμα από τον αποκλεισμό

Σε Βατερλώ για τις ευρωπαϊκές ομάδες εξελίσσεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας με οχτώ από τις συνολικά 13 ομάδες που εκπροσωπούν την Γηραιά Ήπειρο είτε να έχουν αποκλειστεί ήδη είτε να βρίσκονται μισό βήμα από τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
 
Ανάμεσά σε αυτούς που έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής βρίσκονται και ηχηρά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Ισπανία, η Αγγλία και η Ιταλία ενώ μαζί τους βρίσκονται Κροατία και Βοσνία. Κι αν για τους Βόσνιους ήταν αναμενόμενο ως «ρούκι» στη διοργάνωση, ο αποκλεισμός των «φούριας ρόχας» αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη «βόμβα» της διοργάνωσης δεδομένου ότι είναι οι απερχόμενοι παγκόσμιοι πρωταθλητές.
 
Αλλά και στο στρατόπεδο της Ιταλίας οι κραδασμοί είναι πολλοί μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ουρουγουάη καθώς ήδη παραιτήθηκαν ο προπονητής Τσέζαρε Πραντέλι και ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για την Αγγλία με την ομάδα του Ρόι Χόγκτσον να δέχεται τα ανηλεή πυρά του βρετανικού τύπου. Όσο για τους Κροάτες αυτοί φαίνεται ότι «πλήρωσαν» την ατυχία του να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο με τη Βραζιλία,  η ήττα από την οποία – λόγω και των διαιτητικών αποφάσεων – τους αποδιοργάνωσε.
 
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται, επίσης, η Ελβετία, η Πορτογαλία και η Ρωσία.
 
Οι Ελβετοί ελπίζουν σε νίκη των Γάλλων επί του Εκουαδόρ και σε ταυτόχρονη δική τους επικράτηση επί της ουραγού Ονδούρας. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Γκάνα αλλά πιθανότατα θα της κοστίσει πολύ ακριβά η συντριβή με 4-0 από τη Γερμανία. Οι Ρώσοι τέλος θα πρέπει να τα δώσουν όλα απέναντι στους Αλγερινούς, οι οποίοι έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα και διεκδικούν επίσης την ιστορική τους πρόκριση στους «16».
 
Την παρτίδα για την ώρα όσον αφορά την Ευρώπη σώζουν εκτός από την Εθνική Ελλάδας οι Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33