search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:06
MENU CLOSE

Με 4 μήνες αποκλεισμό πληρώνει ο Σουάρες τη δαγκωματιά στον Κιελίνι

26.06.2014 14:42
Με 4 μήνες αποκλεισμό πληρώνει ο Σουάρες τη δαγκωματιά στον Κιελίνι
 - Media

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA τιμώρησε τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, με αποκλεισμό 4 μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα και με 9 αγωνιστικές από τους αγώνες της Εθνικής Ουρουγουάης.

Με βαριά ποινή πληρώνει ο Λούις Σουάρες τη δαγκωματιά στον Τζιόρτζιο Κιελίνι στον αγώνα Ουρουγουάης – Ιταλίας 1 – 0. Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA τιμώρησε τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, με αποκλεισμό 4 μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα και με 9 αγωνιστικές από τους αγώνες της Εθνικής Ουρουγουάης.
 
Για να προκύψει αυτή η ποινή χρειάστηκε να ξεκινήσει η συνεδρίαση της επιτροπής την Τετάρτη το βράδυ, να διακοπεί και να συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης, όταν και βγήκε η απόφαση.
 
Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρξε πολύ παρασκήνιο, με την πλευρά της Ουρουγουάης να υποστηρίζει πως όλη αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη για να πληγεί ο παίκτης και η ομάδα.
 
Ο Αλεχάντρο Μπάλμπι, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, αλλά και μέλος της Ομοσπονδίας της Ορουγουάης, δήλωσε πως όλη αυτή η ιστορία είναι μια εκστρατεία δυσφήμισης του Σουάρες, της οποίας ηγούνται η Αγγλία και η Ιταλία, οι ομάδες δηλαδή που απέκλεισε η Ουρουγουαη από τη συνέχεια του Μουντιάλ.
 
Τα Μέσα της Ουρουγουάης υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και τα Μέσα, με αφετηρία αγγλικές και ιταλικές ιστοσελίδες, είναι προϊόν photoshop. Λένε ακόμα πως τίποτα δεν συνέβη την ώρα του αγώνα, εξ ου και ο Σουάρες δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή.
 
Σημειώνεται πως ο Λούις Σουάρες είναι το πιο hot όνομα του μεταγραφικού παζαριού στην Ευρώπη, με την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν έως 90 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.
Είναι άγνωστο πως θα κινηθούν από δω και πέρα, με δεδομένο πως με βάση την πρωτόδικη απόφαση ο Σουάρες θα έχει δικαίωμα να ξαναπαίξει στο τέλος τους Οκτώβρη.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:04