search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κορινθία – Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους

26.06.2014 18:33
Μεγάλη πυρκαγιά στην Κορινθία - Νύχτα αγωνίας για τους κατοίκους - Media

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για τους κατοίκους της Κορινθίας καθώς στην περιοχή μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για τους κατοίκους της Κορινθίας καθώς στην περιοχή μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.
 
Η πύρινη λαίλαπα πέρασε από τον οικισμό Γαλατάκι προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα σπίτι και μικρότερες σε άλλα 3.
 
Οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για μην περάσει η φωτιά στο Σοφικό και απειληθεί παρθένο δάσος.
 
Μέχρι στιγμής στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες με 35 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 11 ατόμων. Οι δυνάμεις αυτές αναμένεται να ενισχυθούν με υδροφόρες των γειτονικών δήμων αλλά και με εκσκαφείς που θα δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες.

Νωρίτερα, εξαιτίας των πυκνών καπνών ένας πυροσβέστης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Δύσκολη αναμένεται και η Παρασκευή καθώς σε υψηλό κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς βρίσκονται σύμφωνα με την γ.γ πολιτικής προστασίας η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Εύβοια, και η Αττική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10